Zaterdag 12 september heeft onze broeder Wim Beunis van de Turfschiploge No.94 uit Breda 100 km gereden op zijn racefiets voor Cycle for Hope. Hij heeft gefietst voor het goede doel als eenmans team 'oddfellows.nl’.  Cycle for Hope organisert gesponsorde fietstochten ten behoeve van  steun aan mensen die vechten tegen verslaving. Het leven van een verslaafde is geen leven!

Veel kennissen van Wim en ook veel van oddfellows hebben hem gesponsord. Ook bijdragen uit onze pot maatschappelijke activiteiten en bijdragen van 100 euro van de Turfschiploge uit Breda en van de Evolutieloge uit Eindhoven  maakten dat Wim steeds dichter bij zijn streefbedrag van 1.000 euro kwam. Op de sluitingsdag van de inzameling, een week voor de fietstocht, was er al 805 euro ingezameld. Dus nog 195 euro verwijderd van het streefbedrag. Vereniging Thomas Wildey sprong bij met een bijdrage van 156 euro waarmee het streefbedrag van  1.000 euro echt heel dichtbij kwam. Onverwachts heeft een broeder het bedrag daarna nog aangevuld tot 1.000 euro: het streefbedrag was gehaald!

Daarna moest er nog gefietst worden: broeder Beunis is toeregust met een hele goede fiets en gestoken in het speciale Cycle for Hope-shirt met frisse moed vertrokken in Zeeland en heeft de tocht van 100 kilometer volbracht in iets meer dan vier uur. Een mooie prestatie!

Wim is nu reeds vast voornemens om hier volgend jaar een vervolg aan te geven en dan met meerdere deelnemers!

Voor een verdere indruk zie : cycleforhope.nl/actie/willem-beunis

Henk Jan de Heer , voorzitter MA en PR Turfschipgloge No.94 Breda