Deze lezing is afgelast ivm aanwijzingen m.b.t. coronavirus

Met frisse Blik

Op donderdag 2 april a.s. organiseren de Bredase Vrijmetselaar- en Odd Fellowloges gezamenlijk weer hun jaarlijkse openbare lezing. Deze lezing wordt door de loges georganiseerd voor alle inwoners van Breda.

De lezing van dit jaar is getiteld “Met Frisse Blik” en wordt gehouden door Ko van Dun, kunsthistoricus. De lezing gaat in op de vraag wat we kunnen met de ideeën en concepten die kunstenaars uit ons beladen verleden hebben voorgedragen.

Datum: 2 april 2020 Locatie: Waalse Kerk, Catharinastraat 83, 4811 XG Breda. Aanvang lezing: 20.00 uur. De kerk gaat open vanaf 19.30 uur Verkoop kaarten: € 7,50 per persoon, inclusief 2 consumpties,

afbeeldingLezing

Flyer

Vanaf het begin van de eenentwintigste eeuw tot aan de dag van vandaag, staat het erfgoed van de westerse cultuur aan alle kanten ter discussie. Grote vragen hebben een nieuwe urgentie gekregen. Ko van Dun nodigt ons uit om via de kunst van nu met frisse blik naar onze wereld te kijken.

Ko van Dun (1953, Heerlen) is werkzaam als spreker, schrijver en docent voor musea, galeries, bedrijven en onderwijsinstellingen. Hij geeft particulieren en bedrijven onafhankelijk advies bij het kopen van hedendaagse kunst. Ook geeft hij trainingen en seminars aan bedrijven op het snijvlak van kunst, geschiedenis en economie.