Op woensdagavond 15 mei is er een mogelijkheid tot nadere kennismaking met de Turfschiploge in het logegebouw aan de Ginnekenweg 141 in Breda. De Turschiploge is een broederloge en onderdeel van de Independent Order of Odd Fellows. Dat is een wereldwijde orde die dit jaar 200 jaar bestaat!

Inloop is vanaf 19.30 uur  en aanvang van de open zitting is om 20.00 uur.

Lees meer...

Op woensdagmiddag 15 mei  organiseert de Turfschiploge in samenwerking met de Stad des Vaderlands en Ruitersbos een mini-college in de gasterie van Ruitersbos.

Paul Janse organiseert in het centrum van Breda al een paar jaar mini-colleges over Breda in de tijd van Willem van Oranje en dat Breda toen het centrum van de wereld was.

Lees meer...

Broederen van de Turfschiploge brengen van 26 tot 28 april a.s. een bezoek aan Berlijn ter gelegenheid van de viering van het 200 jarig bestaan van de Independent Order of Odd FellowO.F.

Meer informatie over de viering van het 200 jarig bestaan in Duitsland vindt u hier viering van 200 jaar Odd Fellows in Berlijn

Ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan hebben de leden uit Nederland en België verschillende activiteiten georganiseerd om geld in te zamelen voor een gemeenschappelijk doel.

Lees meer...