UITNODIGING

De Turfschiploge No.94 organiseert een lezing door fysicus Dhr. Dr. Jacques Bakker getiteld “Het Venster van Bewustzijn” over
de opbouw van persoonlijkheid, het ik en religies.

Iedereen is welkom op DINSDAG 22 OKTOBER 2019 in het logegebouw GINNEKENWEG 141, 4818JD BREDA
Inloop: 19.30 UUR / Aanvang 20.00 UUR de lezing duurt tot ca 22:00 uur.

U wordt van harte uitgenodigd om deze interessante avond bij te wonen. De toegang is gratis evenals de koffie en thee.

Download hier de informatie-flyer

Voor de agenda zie het midden van de pagina.

Lees meer...

 

Gisteren met een afvaardiging van zes broederen van de Turfschiploge een geweldige zitting in de Maasloge te Rotterdam gehad met bezoek uit Finland. 17 broederen van de Loosi 62 loge  uit Tampere. Deze loge bestaat nu zes jaar en is voortgekomen uit de drie andere broeder loges in Tampere.  Een van hen heeft een schilderij gemaakt van een stadsdeel van Tampere  en dat is als cadeau aan de Maasloge overhandigd. Zij hebben de nederlands odd fellows van harte uitgenodigd om ook eens  bezoek te brengen aan hun loge in Tampere. Dus wie weet gaan wij daar nog een keer op bezoek! Naast broederen van de Maasloge zelf waren er broederen aanwezig van de Turfschiploge, brabologe, sleutelloge en humanitas loge, dus een volle 'bak'.

FotoFinneninRotterdam28mei2019

Op woensdagavond 15 mei is er een mogelijkheid tot nadere kennismaking met de Turfschiploge in het logegebouw aan de Ginnekenweg 141 in Breda. De Turschiploge is een broederloge en onderdeel van de Independent Order of Odd Fellows. Dat is een wereldwijde orde die dit jaar 200 jaar bestaat!

Inloop is vanaf 19.30 uur  en aanvang van de open zitting is om 20.00 uur.

Lees meer...

Op woensdagmiddag 15 mei  organiseert de Turfschiploge in samenwerking met de Stad des Vaderlands en Ruitersbos een mini-college in de gasterie van Ruitersbos.

Paul Janse organiseert in het centrum van Breda al een paar jaar mini-colleges over Breda in de tijd van Willem van Oranje en dat Breda toen het centrum van de wereld was.

Lees meer...

Broederen van de Turfschiploge brengen van 26 tot 28 april a.s. een bezoek aan Berlijn ter gelegenheid van de viering van het 200 jarig bestaan van de Independent Order of Odd FellowO.F.

Meer informatie over de viering van het 200 jarig bestaan in Duitsland vindt u hier viering van 200 jaar Odd Fellows in Berlijn