De Turfschiploge maakt onderdeel uit van de internationale “Independent Order of Odd Fellows” (I.O.O.F.) waarin de leden onder het devies “Vriendschap, Liefde en Waarheid” ernaar streven de goede eigenschappen van de mens te ontwikkelen. De Orde is onafhankelijk en op politiek en religieus vlak neutraal.

De loge in Breda is opgericht op 21 april 2001 en telt zo’n 16 leden. De doelstelling is om over enkele jaren circa 30 leden te hebben. De Turfschiploge is alleen toegankelijk voor mannen; Er zijn voorbereidingen om in het najaar 2009 ook een vrouwen (Rebekkah) loge op te richten in Breda. Als u hiervoor belangstelling heeft kunt u zich nu reeds opgeven.

De zittingen worden twee wekelijks gehouden, in principe op de 1e, 3e en 5e woensdag van de maand.

Aanvang 20.30 uur in het logegebouw aan de Ginnekenweg 141 te Breda, u bent welkom vanaf 20.00 uur. Zie ook onze routebeschrijving en het maandrooster. Graag uw komst van te voren aanmelden bij onze secretaris, E.O. Backx tel. 076-887 43 60, of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.